Nirvana

Gebaseerd op jarenlang onderzoek, Nirvana Body & Mind system omvat alle nodige elementen die je leiden naar een relaxe en mindfull flow met energieke up beat muziek, simpel te volgen pilates/yoga toning oefeningen & ritmische ademhaling om het lichaam te ontgiften & ervaar de staat van complete relaxatie ‘being in the zone’, héél relaxerend.

Ubound (GOGOjump)

UBOUND is een intens en energiek programma dat gebruik maakt van een mini trampoline om jou een high intensity workout te geven met ZERO impact en zonder de gewrichten te belasten, een pure calorieverbrander.

Vinyasa yoga

Vinyasa is een yogastijl die gekenmerkt is door poses (asana’s) die aan elkaar gerijgd worden zodat je van de ene beweging in de andere rolt, door het gebruik van de ademhaling. Deze yogavorm word took veelal “flow” yoga genoemd, maar wordt soms verward met “power yoga“. Vinyasa lessen bieden een grote variatie , geen enkele les is dezelfde.

Yin Yoga

Yin Yoga is een rustige yoga vorm, omvat principes van de Chinese geneeskunde, met asanas (poses) die voor een lange tijd vastgehouden worden. … Heel relaxerend en rustgevend

POP pilates

Pop Pilates brengt de klassiek pilates naar een ander level door de studenten uit te dagen in een ritmische flow van de ene beweging naar de andere. Ontwikkeling van een steenvaste core en geen spier blijft onaangeraakt. Buikspieroefeningen en andere oefeningen die het lichaam meer vorm geven, ze worden vooral uitgevoerd op een mat. Hierbij hoort ook een superleuke muziek.